Футболіст петербурзького "Зеніту" Артем Дзюба знову виведе команду на поле з капітанською пов'язкою після великого скандалу, в який він потрапив на початку листопада.

Про участь спортсмена в наступному матчі стало відомо після оголошення тренерським штабом клубу складу на матч 16-го туру російської прем'єр-Ліги (РПЛ) проти тульського "Арсеналу".

Читайте Знай в Google News!

Матч розпочався в суботу, 28 листопада, о 14:00. Стартовий склад "Зеніту" складається з Кержакова, Чистякова, Жиркова, Прохіна, Барріоса, Суторміна, Кузяєва, Єрохіна, Малкому, Дзюби і Дріуссі. У запасі залишаються гравці: Луньов, Мостовий, Одоєвський, Мусаєв, Азмун, Шамкін і Крапухін.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дзюба потрапив у великий скандал після роликів із заняттями мастурбацією перед камерою смартфона, які з'явилися в соціальних мережах. Футболіста відсторонили від ігор збірної Російської Федерації і позбавили Капітанської пов'язки в Петербурзькому клубі, а пізніше чоловік записав ролик з поясненням ситуації, вибаченнями і заявою про те, що він "неідеальний".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка російського футболу Дзюба інтимно "тренував" свого "Артемку" на камеру: дорога в збірну тепер закрита.

Як повідомляв "Знай.ua", "Ганяв лисого" і змушений вибачатися, Дзюба звернувся до вболівальників: "Всі ми грішні"

Знай.ua писав, в Аргентині скандал з Марадоною: дивні фото з тілом легенди в труні облетіли інтернет. Працівники похоронних служб визнали доречним сфотографуватися з Дієго Марадоною, що лежить в труні.