Український боксер Владислав Сіренко висунув заяву про бажання провести бій проти свого співвітчизника Олександра Усика.

Про це він розповів у своєму інтерв'ю для телеканалу "Інтер".

Читайте Знай в Google News!

"Саша-дуже крутий боксер, який своїми боями показує свій клас. Мене, як молодого проспекту, він мотивує наблизитися до нього, як можна ближче. Що стосується можливого бою з ним, то все може бути. Звичайно, я хотів би боксувати з Олександром. Коли я зможу дістатися до його рівня, нам доведеться з ним побитися", - поділився Сіренко.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

До того ж, Владислав відзначив готовність Олександра Усика боксувати з найсильнішими суперважкоатлетами світу. І в історії є чимало прикладів, коли боксери переходили з крузервейта (вага до 200 фунтів, 90,718 кг) в хевівейт (понад 200 фунтів, 90,718 кг+) і домагалися хороших результатів.

Владислав Сіренко провів 14 професійних поєдинків, в яких здобув перемоги (13 - достроково), Олександр Усик— 18 поєдинків і стільки ж перемог (13 — достроково).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик звернувся до українців, які вболівали за Лопеса замість рідного Ломаченка: неважливо, хто де народився

Як повідомляв "Знай.ua", Манчестерський босяк Тайсон Ф'юрі вирішив поскалитися на Кличка: "Вставай, український бомжара..."

Знай.ua писав, поєдинок Майк Тасон-Рой Джонс: у Лос-Анджелесі легенди боксу знову били один одному обличчя.