12 грудня, в Лондоні на Уемблі арені пройшов великий вечір боксу з чемпіонським боєм.

Британському боксеру Ентоні Джошуа вдалося успішно захистити 4 пояси чемпіона світу (WBA Super, IBF, WBO і другорядний IBO) при статистиці — 24-1, 22 KO, що є новим рекордом. Поєдинок проходив проти болгарина Кубрата Пулєва (28-2, 14 КО).

Читайте Знай в Google News!

Британцеві вдалося домінувати в рингу повністю, вибухаючи потужними атаками. Джошуа не забував про коронні вибухові серії, які ви можете пам'ятати і в пам'ятному бою проти Володимира Кличка в 2017 році. Тому бій міг закінчити ще в третьому раунді, коли Ентоні видав шалену атаку, а Пулєв не знав, куди йому бігти, повернувшись до суперника спиною.

Тоді рефері відкрив рахунок і все ж дозволив болгарину продовжити бій, але потім Кубрат опинився на помості, був зафіксований нокдаун і згодом від знищення його врятував гонг на перерву. Далі британський боксер трохи знизив темп, контролював ситуацію і нерідко запускав довгий джеб. І все завдяки перевагою в зростанні і розмаху рук.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Фінал поєдинку настав у дев'ятому раунді, коли Ентоні Джошуа почав добивати втомленого суперника після настання потужної атаки. Тому рефері зробив коротку відмашку рукою після останнього удару британця, який змусив Пулєва прилягти відпочити.

Флойд Мейвезер виявився першим, хто привітав Джошуа з перемогою. А українцям залишається лише очікувати можливого поєдинку проти українця Олександра Усика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Усик звернувся до українців, які вболівали за Лопеса замість рідного Ломаченка: неважливо, хто де народився

Як повідомляв "Знай.ua", Усик попрощається з братами Кличками сенсаційним боєм: "Ми домовилися..."

Знай.ua писав, український боксер Сіренко загорівся боєм проти Усика: "Нам доведеться з ним побитися"