27-річний півзахисник київського "Динамо" Беньямін Вербич прокоментував гру своєї команди проти "Колоса".

Поєдинок 13-го туру української Прем'єр-Ліги пройшов вчора і завершився нічиєю (2:2). Про це йдеться в інтерв'ю для видання "UA-football".

Читайте Знай в Google News!

Вербич зазначив, що їх не влаштовує подібний результат, адже кияни хотіли виграти і піти у відпустку з трьома очками. "Але ми все одно закінчили на першому місці, це дуже добре для сезону. Але сьогодні ми повинні були виграти, тому що у нас команда краща, ніж у "Колоса", як мені здається. Сьогодні ви бачили, що творилося на полі. Погано почали", - розповів футболіст.

"Ніхто з нас не розуміє на 100% правила. Думаю, навіть суддя на 100% не розуміє. Мені просто здається, що коли він захоче - дасть червону, якщо ні - не дасть. Немає слів просто", - додав Вербич і зазначив, що більше про це йому говорити не хочеться, адже "Динамо" в кожному матчі отримує червону, але розмови нічого не змінюють.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У вінгера запитали, чому київський клуб з перших хвилин виглядав незібраним і чи вплинули на це думки про відпустку, на що Беньямін відповів, що гра "просто не пішла" в першому таймі. Він також зазначив, що Луческу постійно серйозно налаштовує їх і мотивує на кожен матч у сезоні.

Вербич виділив один хороший момент, коли їм не вдалося забити. Однак згодом стався пенальті, але футболістам "Динамо" все ж вдалося повернутися в гру і забити два м'ячі. "Але через нашу помилку ми пропустили дуже такий "дешевий" гол, так би мовити. Шкода. Не очікував побачити Луческу в центрі поля. Я теж був дуже-дуже нервовим. Не хотів матюкатися, нічого поганого зробити, але нерви були вже на межі. Важкі моменти, коли не можеш нічого змінити. Просто хотіли вирвати перемогу, але в кінці не пощастило нам", — поділився півзахисник.

І в кінці додав, що все ж приємно йти у відпустку лідером, незважаючи на те, що зараз пройдена лише половина шляху. Друга половина чемпіонату для" Динамо " пройде майже весь час на виїзді. Тому футболістам київського клубу, на думку Вербича, слід гарненько відпочити і сподіватися, що вони залишаться на першому місці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Динамо з тріском провалилося перед зимовою перервою: два вилучення, пенальті і істерика Луческу

Як повідомляв "Знай.ua", Луческу дав шанс молоді, "Динамо" готується до нових викликів: "Залишилося небагато..."

Знай.ua писав, "Колишні" Реброва на очах у Луческу пробилися в Лігу Європи: огляд матчу "Динамо" - "Ференцварош"