Нападник Амстердамського "Аякса" і колишній форвард" Спартака " Квінсі Промес ризикує потрапити за грати на 4 роки. Про це пише нідерландське видання De Telegraaf.

За даними видання, футболіста заарештували вранці 13 листопада за підозрою в нападі на родича з ножем. Нідерландський нападник зараз поміщений в слідчий ізолятор. Він буде знаходиться в ньому три дні, після чого слідчі зможуть запросити продовження терміну утримання його під вартою.

Повідомляється, що Промес напав на родича наприкінці липня 2020 року в місті Абкауді під час сімейної вечері. Члени сім'ї посварилися з неназваних причин, в результаті Квінсі, який не стримав своїх емоцій, кинувся на родича з ножем, завдавши йому серйозні тілесні ушкодження — крім дрібних травм, футболіст сильно поранив коліно родича.

Однак, в даній ситуації залишається відкритим питання про те, що потерпілий член сім'ї звернувся з відповідною заявою в поліцію лише місяць тому, про що заявив в інтерв'ю офіційний представник правоохоронної служби Джелмер Гірдс.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, матч Ліги націй Україна-Іспанія: як Рамос загравав з Бущаном прямо на полі.

Як повідомляв портал Знай.ua, сенсаційне повернення Шовковського: 45-річна легенда збірної і "Динамо" показав, як це було насправді.

Також портал Знай.ua писав, що 76-річний Енцо Тотті, батько легендарного капітана італійської "Роми" Франческо Тотті, помер після зараження коронавірусною інфекцією.