Словенський футболіст, лівий вінгер київського "Динамо" Беньямін Вербич дав коротке інтерв'ю щодо свого стилю. Під час розмови перукар-ведучий трохи "підловив" нападника питанням про те, скільки жінок може поміститися у салоні його автомобіля.

Поспілкувався з атлетом, а також підстриг його, Владислав Павлюк для свого проєкту "Хаттабыч".

Інтерв'юер прямо запитав Вербича, відомого як доволі стильного футболіста, наскільки важливою у спорті є зовнішність. На це нападник, якому наслідують тисячі українців, відповів без сумнівів, зазначивши, що якщо людина здатна показати себе на полі — не так важливо, як вже вона виглядає.

Беньямін Вербич, скріншот відео
Беньямін Вербич, скріншот відео

Розпитав перукар зірку і про його уподобання у брендах одягу. А ось розкривати вартість годинників зі своєї колекції футболіст не захотів. Зате зізнався, що дуже любить окуляри і має їх близько трьох десятків — проте й дуже легко губить їх і навіть не згадає, де зараз улюблена пара.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Вербич встиг пожити в Данії, Україні і рідній Словенії — і серед цих країн, найбільшими модниками є данці, а модницями — киянки.

На завершення інтерв'ю барбер запитав Вербича: "У тебе білий Рендж Ровер, скільки у нього влазить тьолок?" — явно натякаючи на можливу подружню невірність. Відповісти футболіст не зміг.

Нагадавши, Динамо з тріском провалилося перед зимовою перервою: два вилучення, пенальті і істерика Луческу

Як повідомляв "Знай.ua", Луческу дав шанс молоді, "Динамо" готується до нових викликів: "Залишилося небагато..."

Також Знай.ua писав, Вербіч нарешті прокоментував кохання з суддею Монзуль: "Не знаю, як це почалося, хвилювався".