Українські спортивні журналісти продовжують оголошувати підсумки, вже традиційного, референдуму щодо визначення найкращого футболіста України в 2020 році. До слова, даний референдум проводять щорічно.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "zbirna".

Сам по собі формат опитування виглядає так - представники кожного клубу УПЛ (головний тренер і 15 футболістів) називають свою версію трійки найкращих гравців. За перше місце нараховується три очки, за друге — два, за третє — одне.

Мірча Луческу, скріншот відео
Мірча Луческу, скріншот відео

За загальним результатом набраних очок і визначається найкращий гравець року в українській футбольній першості.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Буквально днями було опубліковано підсумки опитування в київському "Динамо". Головний тренер "біло-синіх" Мірча Луческу назвав таку версію трійки найкращих: Віктор Циганков, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко. Всі - київське "Динамо".

Віктор Циганков, фото з вільних джерел
Віктор Циганков, фото з вільних джерел

Найбільше очок за підсумками опитування в "Динамо" набрали представники цієї команди: Віктор Циганков — 38 очок, Віталій Миколенко — 16, Віталій Буяльський — 13.

Варто також нагадати нашим читачам, що колишній захисник донецького "Шахтаря" Артем Федецький відверто розповів про свої найважчі тренувальні збори.

Цікаво те, що в той час головним тренером був Мірча Луческу, який зараз очолює столичне "Динамо". Артем Федецький розповів про деякі особливості, які були властиві саме Мірчі Луческу, як тренеру.

Раніше повідомляли, Динамо з тріском провалилося перед зимовою перервою: два вилучення, пенальті та істерика Луческу.

Як повідомляв Знай.uа, Луческу дав шанс молоді, "Динамо" готується до нових викликів.

Знай.uа писав, колишня зірка "Шахтаря" Селезньов розкрив динамівські таємниці Луческу.