Легендарний футболіст Ліонель Мессі опублікував в дивне фото, на якому видно лише його обличчя, а половина тіла розвіюється в пил. Фото "підхопив" аккаунт футбольних фанатів "Брутальний Футбол" все в тому ж Instagram, а його адміністрація опублікувала також цитату Мессі. Він розповів про мрію, якій ніколи не судилося здійснитися.

Виявилося, футболіст, який за свої гроші може купити практично все. не може дозволити собі простий людської радості залишитися непоміченим.

"Це правда, що у мене зараз є все, що тільки можна побажати. Однак у мене є мрія, яку я вже ніколи не зможу реалізувати-це розчинитися в натовпі, щоб мене не впізнали. Іноді так хочеться сходити на ринок, в кінотеатр, в ресторан і не ставати центром загального ажіотажу", — сказав Мессі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У коментарях хтось поспівчував зірці, хтось побажав йому приїхати в Україну і піти на ринок, мовляв, все одно його там ніхто не впізнає. А злі язики навіть заявили, що він зіп'єтьс!

Все це дуже сумно, і хочеться вірити, що одного разу Мессі знайде свій куточок на Землі, де отримає можливість побути просто людиною, а не міжнародною футбольною іконою.

Нагадаємо, після відходу Роналду в " Ювентус" Мессі втратив смак гри, голів Немає два роки: "Щоночі ридаєш в подушку..."

Як повідомляв " Знай.ІА", Мессі довели до крайності, легендарний футболіст розлютився: "Мені набридло"

Знай.ІА писав, Луческу порівняли з комахою поруч з Мессі: "Він поняття не мав, хто це такий.