5 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" відбулася прем'єра довгоочікуваного 11 сезону "Холостяка" з Михайлом Заливако.

На офіційній сторінці телеканалу в соціальній мережі Instagram продовжують з'являтися публікації, пов'язані з довгоочікуваним шоу і учасницями в ньому. Одна з них стосувалася досить потайливої 27-річної Юлії, яка прийшла на проект в костюмі зайчика. Згодом Заливако позбавив учасницю від костюма, учасниця писала про свій шлях на"Холостяку".

А Михайло в Stories виклав фото дівчини в костюмі, поруч з якою стоїть композитор Віктор Странник.

"Вкраду я Зайця, вкраду... 🤣 🤣 🤣 @ kanyeeebear, @ juzl_seven, @ holostyakstb", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Дівчина відзначала, що вона переживала за те, як би не заплутатися у власних великих лапах, тоді як інші учасниці хвилюються безпосередньо перед знайомством з головним героєм, яким в 11 сезоні виступив бізнесмен їх Харкова Михайло Заливако.

Юлія у своїх 27 років виступає амбассадором КОЗЖ"Щасливий берег". Вона SMM і графічний дизайнер, а в минулому - в 2019-му фіналістка "Міс Україна Всесвіт" і "Міс Київ".

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако розділив учасницю на першій же зустрічі: "Не встигла схуднути"

Як повідомляв "Знай.ua", учасниці "Холостяк-11" шокували українців, такого ще не було: "Не в адеквате, зробили Дом-2"

Знай.ua писав, за серце "Холостяка" Михайла Заливако побореться порноактриса: "Краще б не гуглила"