Пенсія для українців впаде вдвічі: індексація на 11% не врятує

На початку березня 2021 року в Україні була проведена індексація пенсій. Для 8 мільйонів людей виплати були підвищені на 11 відсотків, але є велика частина пенсіонерів, які отримують кошти нижче фактичного прожиткового мінімуму.

фото: штаб ООС
фото: штаб ООС

Загарбники на Донбасі обстріляли українські позиції із забороненої зброї, один захисник отримав поранення

За минулу добу російські найманці на Донбасі сім разів відкривали вогонь по українських позиціях, один український захисник отримав поранення. Загарбники здійснювали обстріл із забороненої зброї, в результаті яких важке поранення отримав український воїн.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

останки риби в Австралії, фото Daily Mail
останки риби в Австралії, фото Daily Mail

На береги Австралії винесло 7-метрове чудовисько, якого раніше ніхто не бачив

Місцеві жителі прогулювалися по пляжу Брод-Хейвен-Саут в Австралії, що виходить на Атлантичний океан, і знайшли морське чудовисько. Очевидці повідомили про це фахівцям морського екологічного моніторингу в Уельському графстві Пембрукшир.

ПриватБанк, скріншот: Youtube
ПриватБанк, скріншот: Youtube

Українець залишився без грошей перед святами через "ПриватБанк": "Бл*ть, шо ти, спиш?"

Державний "ПриватБанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Відзначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни. В основному анонімні користувачі залишають негативні відгуки на сайті Мінфіну.

Закон про мову в дії: у центрі Києва торгаш-іноземець без маски навіть не збирається переходити на українську

У центрі Києва торгаш-іноземець нахабно порушує закон про мову і навіть не збирається переходити на українську.