Таких скандалів українське телебачення давно не чуло. Політичні ток-шоу краще не чіпати, проте гострим слівцем тепер розкидаються і в спортивному світі.

Бувало, у когось із гравців, тренерів або керівників футбольних клубів прослизало на емоціях нецензурне слівце, але щоб видати матюкливий спіч на всю країну – це унікальна подія.

Про цю скандальну ситуацію пише видання "Чемпіонат".

Всі так чи інакше розуміють міру відповідальності: можливу тривалу дискваліфікацію за неадекватну поведінку і той факт, що трансляцію дивляться діти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Президент донецького "Олімпіка" Владислав Гельзін не стримався після поразки в Дербі від "Шахтаря" (0:1) в 17-му турі чемпіонату України. Він увірвався в ефір під час післяматчевого інтерв'ю головного тренера "Олімпіка", добре нам знайомого Юрія Калитвинцева.

Побачивши, що Калитвинцев в спокійному тоні міркує біля мікрофона в стилі "посидимо, розберемо гру", заведений президент донецького клубу звернувся до нього: "Юра, що ти толерантно?".

І після цього Гельзіна понесло: "Скажи, що ******* суддя. Відірвав голову***. Так і говори*****, чого ти соромишся*****. Що ви тут всі мовчите, *****? Що мені говорити? Всі бачили, 93 відсотки зараховують гол по телебаченню. Що ви тут розповідаєте? Що тут ці експерти розповідають*****? Чистий гол скасовується! **** для чого цей * * * * * * * італієць знаходиться тут у нас *** в країні*****? Міняйте **** їх усіх,*****!".

Боса "Олімпіка" обурило рішення суддівської бригади на чолі з Юрієм Івановим з Макіївки скасувати гол його команди, забитий за рахунку 0:1 на 38-й хвилині.

Раніше повідомляли, ексдинамівець Артем Мілевський пішов проти рідної команди: "Минай зможе дати бій".

Як повідомляв Знай.uа, дружина футболіста Ібрагімовича згадала знайомство з суперзіркою: заблокував Хелену своїм Ferrari.

Знай.uа писав, зірка збірної України Степаненко похизувався міцним шлюбом: "Ця дівчинка зробила мене татом...".