Сало-один з найулюбленіших продуктів українців. Його люблять їсти не тільки замороженим під борщ, але і в якості закуски або навіть на святковому столі. Пропонуємо вам спробувати приготувати сало незвичайним способом - в духовці і в фользі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнт:
- Сало: 1 кг.
- Майонез: 300 грам.
- Часник: 5 зубчиків.
- Кріп: 20-30 грам.
- Сіль: 2 столова ложка
- Перець: 1 чайна ложка.
- Паприка: 1 ст.ложка.
- Лавровий лист: 3 шт.
Приготування:
Ha салі зробити надрізи, посолити, поперчити, посипати паприкою, обмазати соусом з майонезу часнику і зелені co всіх сторін.
Укласти зверху листочки лаврового листа.
Загорнути у фольгу і витримати в холодильнику одну годину.
Потім запекти в розігрітій духовці при 180 градусів 40 - 45 хв.
Потім даємо салу (прямо в фользі) трохи охолонути і можна їсти!
Сало можна вживати в гарячому вигляді і після охолодження.
Раніше ми повідомляли, Євген Клопотенко розкрив секрет незвичайного рецепта млинців, на Масляну впорається кожен.
Як повідомляв "Знай.иа", рецепт горішків зі згущеним молоком, родом з дитинства: згадай легендарний смак.
Також "Знай.иа" писав, що без м'ясорубки і магазинного фаршу, рецепт соковитих котлет з сиром.