Збройні формування Російської Федерації продовжують обстрілювати українські позиції на Донбасі.

Детальніше про це йдеться у зведенні ООС у Facebook.

За суботу, 6 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Всі вони сталися в районі відповідальності ОЗУ"Схід".

Зокрема, ворог обстріляв позиції ЗСУ поблизу Водяного (приазов'я) та смт. Опитне з мінометів 120 і 82 калібру і стрілецької зброї, які заборонені Мінськими угодами.

Неподалік від населених пунктів Мар'янка, Піски і Павлопіль противник використовував гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

У свою чергу українські захисники відкривали вогонь у відповідь по ворожих позиціях. Станом на 7: 00 7 березня втрат серед воїнів ЗСУ немає. Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона СЦКК повідомила представникам ОБСЄ.

Нагадаємо, що школяр з окупованого Луганська розповів, як змінилося життя при окупації. Юнак зізнається, що не має спогадів про те, як в місто прийшла війна.

Як повідомляв портал Знай.uа, жителям непідконтрольної Україні території Донбасу розповіли, що буде з платіжними картками Ощадбанку, які вони не можуть забрати після перевипуску.

Також Знай.uа писав, що на Донбасі сім разів відкривали вогонь по українських позиціях, один український захисник отримав поранення.