Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 795 тисяч чоловік.

Зараз вона приєдналася до привітань дівчат з усього світу до Міжнародного жіночого дня і захотіла, щоб відчуття цього весняного свята жили в кожній з представниць прекрасної статі невпинно і кожен новий день проходив в увазі, турботі і любові.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Бажаю кожній з вас знайти в собі "Богиню", це прекрасне почуття, розуміння своєї унікальності, вічності, достатку і тонкої енергії. Нехай кожна з вас знайде свою силу, розкриє свій безцінний жіночий секрет і призначення... Любіть себе, цінуйте і вірте! Проходьте всі портали труднощів з насолодою, тому що саме воно є джерелом нашого творення, головним правилом на шляху", - написала Ксенія Мішина в підписі до публікації.

Також актриса попередила, щоб жінки пам'ятали - щастя знаходиться всередині кожної з них. І це неосяжна всесвіт з безліччю можливостей, магією і нескінченною любов'ю.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, Мішина після "Холостячки" готова зайнятися цілительством: усвідомила свою силу

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячку" Мішину спіймали на брехні з сигаретою в руках: "Смердить гірше, ніж перегар"

Знай.ua писав, "Холостячка" Мішина з Еллертом в образі Брітні Спірс не врятували "Ліпсінк батл": "Багато вереску від Тіни"