Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська частенько радує своїх шанувальників якимись фото або відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зараз виконавиця поділилася кумедним відеозаписом, в якому була присутня разом з Михайлом Поплавським та Ігорем Кондратюком. Вона скористалася маскою посмішки, наводячи камеру спочатку на себе, потім на Поплавського і згодом на Кондратюка.

"Дорогі жінки з 8 березня Д даруємо вам свої посмішки😁", - написала Наталія Могилевська у підписі до публікації.

"Двійники!", "Зі святом тебе щастя жіночого бажаю ми любимо !🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️☀️", "❤️❤️❤️ Спасибі велике 😘", "Жінки, ми всі прекрасні в своїй різниці і індивідуальності! Повні, худі, милі блондинки, фатальні брюнетки, руді бестії, кар'єристки і домогосподарки, музи і творці! Зі святом солідарності, рівності та свободи нас! I'll drink to that! 🍹 ", "Реклама зубів чи що ???😬", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Могилевська)
Коментарі, скріншот: Instagram (Могилевська)

Нагадаємо, Могилевська блиснула оголеним торсом на шоу "Маска": "40 сантиметрів, між іншим"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", 45-річна Могилевська розтанула від дотиків молодого красеня: "Відчуваю себе красунею"

Знай.ua писав, 45-річна Могилевська засумнівалася у своєму психічному здоров'ї: "Привид в кутку". Красуня показала незвичайний ролик, на якому позувала, примірявши яскравий теплий халатик кольору фуксії з глибоким декольте.