5 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" стартував новий сезон всіма улюбленого проекту "Холостяк" з Михайлом Заливако.

І на офіційній сторінці телеканалу в соціальній мережі Instagram почали з'являтися публікації, пов'язані з довгоочікуваним шоу і учасницями в ньому. Зараз пропонуємо вам ознайомитися з анкетами кількох з учасниць, які більше за інших сподобалися глядачеві.

32-річна Юлія з Херсона сподобалася більшості. На питання - чи сподобалася вона - 77% українців відповіли "Так". Її рідний брат є безробітним за станом здоров'я, тоді як двоюрідна сестра - адміністратор ювелірного магазину. Сама дівчина вчилася в КНУТД-менеджмент. Зараз вона помічник керівника виставкової компанії і любить вивчати англійську мову, займатися спортом і танцями.

"Мета в житті: щаслива і міцна сім'я; стати мамою і щасливою коханою жінкою; подорожі; придбання власного житла. Ідеал чоловіка: розумний, відповідальний за свою сім'ю, слова і вчинки; стабільний; готовий до сім'ї; легкий, добрий, щедрий, харизматичний, з почуттям гумору", - йдеться в публікації.

"Холостяк", скріншот: Instagram Stories
"Холостяк", скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Далі слід 24-річна Єлизавета з міста Дніпрорудне, Запорізька область. 54% українців позитивно сприймають учасницю в проекті "Холостяк". Дівчина вивчилася в КМАЕЦІ ім. Л. Утьосова. Її мама працює нянею, ТАТО займається шиттям, тоді як старша сестра - домогосподарка, а середня - повітряна гімнастка. Єлизавета теж займається цим видом спорту, і ще любить їздити на велосипеді, грати на клавішних і захоплюється мотоциклом і вейкбордом.

"Мета в житті: подорожувати по всьому світу і взяти золото на цирковому фестивалі. Ідеал чоловіка: ні", - йдеться в публікації.

"Холостяк", скріншот: Instagram Stories
"Холостяк", скріншот: Instagram Stories

Далі йде 20-річна Анна родом з Кропивницького, але проживає в Бостоні (США). Її мама працює менеджером проектів, а батько - займається виготовленням меблів і кухонь. Освіту дівчина отримала в Babson College, Business Administration and Management. Їй подобається співати, грати на укулеле і читати, а також займатися спортом, розтяжкою і йогою.

"Мета в житті: побудувати запаморочливу кар'єру в консалтингу, в компанії «Великої Четвірки»; створити сім'ю, побудувати будинок; повністю самореалізуватися. Ідеал чоловіка: чоловік, який проявляє увагу, турботу, любов, головна цінність якого ― сім'я і близькі; з живим інтелектом, духовно розвинений, цікавий співрозмовник; має внутрішній драйв, горить улюбленою справою, з почуттям гумору, уважний до дрібниць; з приємною зовнішністю, Спортивний, з підтягнутою фігурою; легкий на підйом, прагне розвиватися, любить подорожувати, експериментувати, пізнавати нове", - йдеться в публікації.

"Холостяк", скріншот: Instagram Stories
"Холостяк", скріншот: Instagram Stories

І наостанок ми залишили найцікавішу учасницю, яка на першу зустріч прийшла в костюмі зайця. 27-річна Юлія з Києва. Її батька немає в живих, а мама Ірина - вчителька молодших класів. Освіту дівчина отримала в КНУ ім. Тараса Шевченка (туризм). Її хобі-продаж речей на маркетплейсах.

"Мета в житті: відкрити своє рекламне агентство. Ідеал чоловіка: добрий, розуміє, веселий, спортивної статури, амбітний, працьовитий, без шкідливих звичок", - йдеться в публікації.

"Холостяк", фото: Instagram
"Холостяк", фото: Instagram

Нагадаємо, з "Холостяком" Заливако не вийшло? Учасниця 11 сезону "пішла по руках" чоловіків Мішиної

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "СТМПУ" Таня Брик розкрила секрет схуднення, солодке можна залишити

Знай.ua писав, Зайка Юля з "Холостяк-11" натякнула на стосунки з Заливако після проекту: "Мені пощастило"