Українська сторона докладає усіх зусиль, щоб за умов припинення вогню підприємства, розміщені неподалік лінії розмежування, могли безпечно функціонувати та забезпечувати місцеве населення усім необхідним.

Про це повідомляє Штаб ООС на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

"Українська сторона СЦКК (Спільний центр з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін — ред.) й надалі максимально швидко реагує на заявки підприємств про забезпечення гарантій безпеки при проведенні робіт вздовж лінії розмежування", — йде мова в офіційному повідомленні.

У публікації навели приклади робіт, проведенню яких не так давно посприяла українська сторона СЦКК.

Наприклад, з метою своєчасного виявлення та запобігання руйнування дамби, робоча бригада обстежила стан шламонакопичувачів І та III черги Фенольного заводу, а також виконала забір ґрунтових вод для аналізу хімічного складу в районі населеного пункту Новгородське, Донецької області.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото ООС
Фото ООС

Інший випадок мав місце біля містечка Водяне, де було здійснено ремонт трансформаторів та відновлення електропостачання для місцевого населення, яке до того було відсутнє упродовж 4 днів.

Фото ООС
Фото ООС

Також у регіоні тривають роботи з будівництва нового колектору для транспортування відходів для ПрАТ "Бахмутський аграрний союз", що неподалік Доломітного. Окрім цього, посприяла українська сторона СЦКК і роботам на залізниці.


Нагадаємо, що Луганський хлопець макс рятує багатьох українських військовослужбовців на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, посли іноземних держав обговорили на Донбасі заходи гуманітарного розмінування.

Також Знай.uа писав, що на Донбасі провели практичні заняття з мінної безпеки.