Відомий український телеведучий, шоумен, ексчоловік переможниці "Танці з зірками" Санти Дімопулос, Андрій Джеджула вдруге став батьком. Це сталося після скандалу, пов'язаного з домашнім насильством.

Він часто ділиться з шанувальниками всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 190 тисяч осіб. Зараз Андрій Джеджула розповів їм, як рівно 5 років тому, 8 березня, втратив найулюбленішу людину - маму. Телеведучий зазначив, що вона цього року могла б посміхатися, сидячи за столом. Однак о 16:55 того дня її не стало.

Андрій Джеджула і Юлія Леус в пологовому, фото Instagram
Андрій Джеджула і Юлія Леус в пологовому, фото Instagram

"Мало хто знає, що 8 березня тепер у мене тільки закріплено за мамою! Сьогодні моя сестра (у нас різні мами) запитала мене: ну що, відпустило? Хоча чула, що ніколи не відпускає! І я відповів: Якщо відпустить, то я і не був сином зовсім! А так притупило біль! Час унікальний лікар, зрівняльник і вирішувало всіх життєвих труднощів! Цього року на поминках, я перший раз посміхнувся усміхненою мені з портрета на пам'ятнику мамі! Посміхаюся і кажу, Мам, а че з погодою? І тут же вийшло сонечко!❤",- написав Андрій Джеджула в публікації.

Він зазначив, що п'ять років тому з ранку подзвонив мамі по телефону, щоб привітати. Через тата відправив букет і домовився приїхати до 18:00. Однак батько подзвонив йому о 16:55, коли телеведучий був на півдорозі і сказав, що мамі погано. Джеджула заявив, що тато тоді ще не зрозумів, що вона вже пішла. Він дав трубку доктору, який і заявив безапеляційно, що вона померла. При цьому сказав він це так, що Андрій готовий був "укласти" доктора поруч, якби доїхав набагато швидше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Андрій Джеджула і Юлія Леус, фото Instagram
Андрій Джеджула і Юлія Леус, фото Instagram

"Мені здається МОЗ повинен ввести якийсь курс для підвищення толерантності і використання правильних слів, коли повідомляєш про смерть близького родича! Разом, я приїхав на 30 хв пізніше, вона була як жива, тільки не жива фізично! Я намагався робити штучне дихання, я говорив з нею, кричав, тряс, в надії, що помилка, обіймав, цілував, гладив мляве але ще тепле тіло матусі!😢 Потім приїхав мій друг Олег і сказав: "Андрію, вижени всіх і Залишся наодинці з нею! Скажи все, що не сказав! Це найважливіші кілька годин у прощанні з мамою!", - додав він.

Зараз Джеджула відповів на питання, чи відпустило його. Він заявив, що з часом лише припекло рану, що кровоточить. Однак вона досі болить, кожен раз, коли хтось каже-це приготувала мама, їздив до мами, дзвонила або заходила - мама. Його син прощаючись написав листівку, яку поклав на могилу. У ній говориться: "Бабуся! Будь щаслива на новому місці!!!! Царство тобі небесне!🙏🙏🙏".

Мама Андрія Джеджули, скріншот: Instagram
Мама Андрія Джеджули, скріншот: Instagram

Нагадаємо, побита Андрієм Джеджулою дружина народила доньку: помиритися

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Джеджули після домашнього насильства народила дитину: Андрій особисто "приймав" пологи

Знай.ua писав, дружина Джеджули після насильства і загрози викидня народила, названо ім'я крихти: "Це любов..."