Відома українська співачка Оля Полякова анонсувала свою участь у новому розважальному шоу і показала комічні знімки з Машею Єфросиніною.

Відповідні фото виконавиця опублікувала в Insta-stories.

Відомо, що у вівторок, 9 березня, на Новому каналі стартує перший сезон нового шоу " де логіка?", в якому зіркових учасників розділять на жіночу і чоловічу команди і вони будуть битися один проти одного. У програмі встигла взяти участь і королева епатажу Оля Полякова. Ведучим шоу став Сергій Притула.

У Insta-stories артистка опублікувала анонс шоу і кілька комічних фото з телеведучою Машею Єфросиніною. Очевидно, що дівчата взяли участь і перевірятимуть свою логіку, змагаючись з чоловіками.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Для ефіру виконавиця вибрала чорну сукню в горошок з глибоким декольте, доповнивши образ масивними сережками і підвіскою з хрестом. Вона нанесла яскравий макіяж і зав'язала високий кінський хвіст. Її подруга Маша Єфросиніна була одягнена дещо скромніше: телеведуча вбралася в блискучу зелену сукню під горло, а волосся залишила розпущеним.

Нагадаємо, що 37-річна Полякова вперше заговорила про наболіле: "сьогодні я не мовчу".

Як повідомляв портал Знай.uа, спокусливий Вовк на "масці" вкрав серце Олі Полякової: запідозрили Макса Барських.

Також Знай.uа писав, що Оля Полякова замість святкування 8 березня посадила "п'яту точку" на холодне.