Відома українська співачка, який на даний момент проживає в Росії, Ані Лорак похвалилася новими іграшками для дочки.

Відповідне відео зірка опублікувала в Insta-stories.

Відомо, що від шлюбу з Муратом Налчаджіоглу у Кароліни Куєк залишилася прекрасна дочка Софія, якій зараз 9 років. Виконавиця неймовірно любить кровиночку і постійно радує шанувальників свіжими кадрами дочки.

На цей раз Ані Лорак показала нові іграшки для дочки, які замовила у російської майстрині. Дівчина створює унікальних персонажів, які ніколи не повторюються. Дочка співачки Софія отримала трьох нових друзів різних розмірів і кольорів. 9-річна дівчинка встигла показати тільки деяких з них, проте по обличчю можна було помітити, що вона неймовірно рада.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Софія показала зеленого персонажа з рогом і пишним волоссям, прикрашеного червоним шарфом. Потім пішов коричневий малюк Йеті: "Боже мій, який він милий, подивіться! З любов'ю від мами пламфов ... Він 9 сантиметрів".

Сама ж співачка також була рада піднести дочці цей подарунок і зазначила, що перший персонаж гармонує з її зеленим костюмом.

Нагадаємо, що 42-річну Лорак помітили в обіймах мільярдера: старшу ані на 21 рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, фото Ані Лорак без ретуші облетіло мережу, фанати вражені:"Боже, що з обличчям".

Також Знай.uа писав, що Ані Лорак поділилася з численними шанувальниками несподіваним відео.