Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна показала кумедний знімок з подругою Олею Поляковою.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Відомо, що у вівторок, 9 березня, на Новому каналі запустили перший сезон нового шоу " де логіка?", в якому чоловіки і жінки борються проти один одного в командах. В одному з перших випусків знялися українські зірки в ролі Олі Полякової і Маші Єфросиніної, а незмінним ведучим шоу став Сергій Притула.

До презентації "Де логіка?" Оля Полякова вирішила блиснути не тільки розумом, але і зовнішнім виглядом: зірка натягнула чорну сукню в горошок з величезним декольте, якому позаздрила навіть Маша Єфросиніна. Образ співачка доповнила масивним хрестом на шиї.

У той же час телеведуча була одягнена простіше: Єфросиніна воліла надіти блискуче смарагдове плаття під горло і обмежиться натуральним макіяжем.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Пост Маші Єфросиніної в Instagram / скріншот
Пост Маші Єфросиніної в Instagram / скріншот

На опублікованому знімку Марія жадібно задивилася на бюст своєї подруги і скорчила забавну пику: "Коли подруга в гостях сіла навпроти твого чоловіка⚡️". Сама ж Полякова натягнула широку посмішку і виставила вперед пишний бюст.

Шанувальники Єфросиніної оцінили жарт і забавну фотографію, про що написали в коментарях під публікацією.

Нагадаємо, що Оля Полякова анонсувала свою участь у новому розважальному шоу і показала комічні знімки з Машею Єфросиніною.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна показала батл за сексуальний образ з Іваном Колісниченком, який оголив свій торс на сцені.

Також Знай.uа писав, що "Квартал 95"одягнув Єфросиніну в латекс, щоб запалити прямо на сцені:"запекла битва".