Дочка відомої української співачки Ольги Полякової Маша зізналася в поганому знанні української мови і висловила нерозуміння щодо української літератури.

Відповідне відео дівчина опублікувала в Insta-stories.

Українці знають Машу Полякову здебільшого через знамениту матір Олі, яка підриває Україну своїми піснями. Сама ж Марія веде активне життя в соціальних мережах, розповідаючи шанувальникам про минулі дні і цікаві ситуації.

Цього разу Полякова вирішила поскаржитися фанатам на складний твір української літератури" Кам'яний хрест " Василя Стефаника. Вона зазначила, що зі знанням української мови у неї, звичайно, не все ідеально, проте такий твір перевершив всі її очікування.

"Нічого не маю проти української літератури, але прочитаю вам Василя Стефаника "Камінний хрест"... Ні, ну я, звичайно, погано знаю українську, ну типу, я можу читати, я можу писати, але не до такої ж міри", - заявила блогерка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно дочка Полякової зважилася на кардинальні зміни – дівчина вирішила напередодні Дня народження змінити колір волосся з русявого на яскраво рудий. Що примітно, блогерка не стала звертатися до професійного колориста, попросивши маму пофарбувати її вдома. Марія зазначила, що в захваті від зміни іміджу.

Нагадаємо, що 16-річна Маша Полякова розповіла, з чим їй довелося попрощатися назавжди: "сумно".

Як повідомляв портал Знай.uа, дочка Олі Полякової Маша отримала тортом в обличчя від найближчих.

Також Знай.uа писав, що 16-річна Маша Полякова зробила рожевий макіяж хлопцеві на очах у всіх.