На ринку одного з найбільш туристичних міст Єгипту українці побачили рідну вивіску "АТБ". Таким хитрим способом продавець привернув увагу до свого кіоску.

На ринках в Шарм ель Шейху йде справжня боротьба за кожного туриста. І тому продавці часом йдуть на обмани, щоб привернути до свого магазинчика підвищену увагу гостей.

Зокрема, на тлі типових мусульманських будинків українець побачив і зняв на відео типову синю вивіску "АТБ". Правда, з приміткою "шкіра". Відео він опублікував в TikTok.

@k_o_v_buisness

♬ Laughing Sax - Cute Music for Kids

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Шарм ель Шейх на ролику дізналися багато коментаторів. Виявилося, що там продають валізи, а з аккаунта АТБ і зовсім написали, що скоро їх маркети будуть всюди. Крім того, багато туристів фотографувалися на тлі такої незвичайної пам'ятки.

"де українець живе, там і Україну будує", "АТБ скоро буде скрізь", "ТОВ, Шарм ель Шейх, я бачила цей магазин, навіть фотка є десь", "був у тому місці валізи продають, запитували чому таку назву, сказав, що брат працює в Україні в АТБ і теж вирішив назвати свій магазин", "Єгипет-це Україна", "АТБ заполонило планету", "я була там, "Так залишилося відкрити Сільпо, Епіцентр, Єву і ще який – небудь магазин і готово",-пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, львів'яни поскаржилися на пластик у фарші з популярного супермаркету.

Як повідомляв "Знай.uа", у таргана вусики, в українському супермаркеті звичайні булочки стали "екзотичними".

Також "Знай.uа" писав, що полиці відомого супермаркету всіяні простроченням, вже підгниває і"з душком".