У мережі порівняли чотири Тіни Кароль, попросивши відрізнити справжню співачку від зіркових пародій.

Відповідний знімок опублікувало шоу "Ліпсінк батл" в Instagram.

Відомо, що в суботу, 6 березня, на телеканалі 1+1 відбулася прем'єра шоу зіркових пародій "Ліпсінк батл", на якому учасники повинні були спародіювати відомих виконавців і їх видатні номери. У першому випуску фіналістами програми стали Олександр Еллерт, Еліна Світоліна і Юрій Ткач, які билися за нагороду в образах Тіни Кароль.

Сама ж Тіна Кароль, яка є ведучою шоу, була просто в захваті від своїх копій і заливалася сміхом перед глядачами. В кінці яскравого виступу поп-діва приєдналася до своїх прототипів і виступила разом з ними, буквально підірвавши глядацький зал.

Тепер же в мережі вирішили порівняти, яка Тіна Кароль глядачам сподобалася більше і навіть зробили кумедний колаж: "Знайдеш справжню Тіну Кароль?".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто відзначити, що в ході виступу фіналісти постали в образах Тіни Кароль в різні періоди її творчості. Олександру Еллерту дістався початок кар'єри виконавиці, Еліні Світоліній-перехідний період, а Юрій Ткач відобразив Тіну Кароль в сьогоденні. Глядачі порахували пародію останнього найяскравішою, тому віддали йому перше місце і тим самим місце в суперфіналі.

Нагадаємо, що "пухкеньку" Тіну Кароль не впізнали через різкі зміни: "це з фото з майбутнього?".

Як повідомляв портал Знай.иа, Тіна Кароль засвітила принади в халатику і зізналася в коханні.

Також Знай.иа писав, що Ігор Ласточкін втер ніс " корейцю "Ткачу: влаштував" дикі танці " не гірше, ніж Руслана.