Колектори банку ПУМБ погрожували 9-річній дитині конфіскацією майна.

Про кричущий випадок булінгу дитини зі сторони підконтрольного Рінату Ахметову банку розповіли в Telegram-каналі "Чесний список".

Зазначається, що в лютому 202-го на мобільний номер 9-річного хлопчика почали приходити повідомлення від банку ПУМБ з вимогою оплатити неіснуючий кредит.

Ніякі звернення до фінустанови не допомагали.

Мамі хлопчика вдалося з'ясувати, що 4 роки тому номер цей належав іншій людині, а потім оператор продав номер в стартовому пакеті.Однак, операторів ПУМБу це не переконало.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Навіть після того, як чергове звернення мами хлопчика нарешті зафіксували в банку, принаймні так їй відпвіли у фінустанові, "колектори" продовжили телефонувати й погрожувати дитині відібрати у майно.

В результаті в банку пообіцяли мамі хлопчика вирішити проблему і навіть запропонували "бонус".

Однак, компенсувати моральну шкоду малюкові, який досі наляканий погрозами невідомих "дядь", навряд чи хтось візьметься.

Нагадаємо, банк Ахметова заявив про півмільярдні збитки

Як повідомляв портал Знай.ua, українці обурені зливом даних у "ПриватБанку"

Також Знай.ua писав, ПриватБанк закриває відділення по всій Україні