Відомий український фотограф і експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк поділилася ніжним знімком і розповів про відчуття від наступаючої весни.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Соня Плакидюк найбільш відома українцям завдяки шоу "Топ-модель по-українськи", де виступає в якості експерта. Крім цього, дівчина є зірковим фешн-фотографом і активно веде сторінку в Instagram, де за нею стежить вже понад 527 тисяч осіб.

Нещодавно зірка похвалилася черговим знімком, на якому постала в ніжному образі. Плакидюк зібрала руде волосся в акуратний пучок, підв'язавши їх чорним бантиком, одягла блузу з пишними рукавами блакитного кольору і прозорі рукавички в тон. Доповнила образ експерт масивним кільцем і яскравим макіяжем.

"А ви помітили, що вже навіть холодина весняна? 🦋 Готова до весни на всі сто 🤪 а ви? "- написала Соня Плакидюк під фото.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Фанати захопилися новим кадром дівчини, засипавши її компліментами в коментарях.

Очевидно, що цей знімок і раніше з'являвся в мережі, оскільки фанати Соні Плакидюк вже встигли зробити на нього арт. Шанувальниця намалювала портрет фотографа аквареллю, відобразивши навіть найдрібніші деталі.

Нагадаємо, що Соня Плакидюк з " ТМПУ "показала оголені груди на камеру:"королівна".

Як повідомляв портал Знай.иа, експерт СТМПУ Соня Плакидюк зізналася, як їй вдалося схуднути: "відмовтеся від...".

Також Знай.иа писав, що Плакидюк з "ТМПУ" показала себе в юні роки, зірку не впізнати.