Тренери популярного вокального шоу "Голос країни" вже набрали необхідну кількість учасників у свої команди на етапі сліпих прослуховувань.

Так, у неділю, 14 березня, стартує перший випуск боїв 11 сезону, в якому змагатимуться талановиті вокалісти з команд Олега Винника, Дмитра Монатіка, Надії Дорофєєвої та Тіни Кароль.

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram нагадали, хто зміг розгорнути крісло Тіни Кароль і отримати можливість з нею попрацювати.

"Воу, оце буде битва 🔥 Учасники команди Тіни готуються до боїв, які відбудуться вже зовсім скоро. Кожен з них вражає своїм сильним голосом та безумовно заслуговує на перемогу 😍 Не пропусти перший випуск боїв 11 сезону вже цієї неділі о 21:00 ексклюзивно в ефірі 1+1. Пиши в коментарях, за кого будеш вболівати? ⬇️" - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Пропонуємо пригадати виступ учасника Нарам Мумні з Марокко, який зайняв останнє місце в команді Тіни Кароль:

Раніше ми писали про те, що талановита львів'янка закохала в себе Монатіка на "Голосі країни".

Нагадаємо, тренери "Голосу країни" вже набрали команди: найкращі виступи останніх прослуховувань.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник похвалився своєю командою на "Голос країни": "Хотів розцілувати, і зробив це".

Також портал Знай.uа писав, що красуня з Франківська підкорила Олега Винника на "Голосі країни" і розлютила всіх вовчиць.