Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві фото та відео.

Цього разу 33-річна дружина репера Олексія Потапенка поділилася милим роликом, на якому показала, як готує вечерю собі і Потапу. Так, на вечерю Настя любить готувати куряче філе на грилі та салат зі свіжого перцю, руколи і кукурудзи.

"Дівчата рулять! В офісі або вдома на кухні - ми круті скрізь! 🤟🔥 Роблю з вами ще одним простим і швидким вечерею, який я люблю готувати собі і чоловікові 🥗 дівчатка, а що ви робите круто і що наповнює вас? Беріть участь в моєму челленджі #ДевочкиРулят і покажіть всім, в чому ваша суперсила! А я буду дивитися кожне відео і дарувати подаруночки авторам самим прикольних з них 😍😘", - написала артистка.

скріншот з Instagram Насті Каменських

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських показала всій Україні інтимний процес: "Туалет". Дружина Потапа поділилася з шанувальниками новим відео про свої щоденні ритуали.

Нагадаємо, Настю Каменських шльопнув по сідницях молодий красень: "З Потапом знайомий, все нормально". Юні тіктокери посперечалися на 100 доларів про те, що один з них зможе шльопнути по сідницях дружину Потапа.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських поділилася рецептом божественної страви, яким підкорила Потапа: дешево і просто.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських похвалилася тим, про що мріє кожна дівчина. Співачка показала величезний букет білих тюльпанів, який їй вручив коханий чоловік.