Популярна українська співачка Ірина Федишин активно ділиться з багатотисячною армією шанувальників цікавими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 34-річна зірка презентувала нову композицію під назвою "Обійми". Також Ірина поділилася на своїй сторінці в соцмережі, що дала свіже інтерв'ю в програмі "Люди великого міста" з Юлією Литвиненко на YouTube-каналі Кyiv Live.

"Про нерозділене кохання 💔, допінги для натхнення 💉, чи ношу я червону нитку 📿, переїзд до Києва 🚊 і з ким із всесвітньо відомих людей я мрію зустрітися 😍. Моє нове інтерв‘ю у програмі "Люди великого міста" з Юлією Литвиненко" - написала артистка.

В інтерв'ю зірка зізналася, що її батьки могли розлучитися, якби мати через півроку роботи за кордоном не повернулася додому. На момент від'їзду матері Ірині було 12-13 років.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Робота дуже затягує. І так складаються обставини, що жінки: "А, ще трохи, а давай ще". І це ламає. Дуже багато сімей розпалося. Можливо, якби мама залишилася довше, нас би теж така історія торкнулася. Але наша сім'я збереглася, вона повернулася. Заробила на ту стінку, на той куточок м'який – диван і два крісла. І все", - заявила Федишин.

Після повернення матері додому батьки співачки почали торгувати на ринку.

Нагадаємо, Ірина Федишин залишила кар'єру заради синів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин у пікантній сукні зачарувала новою піснею.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин зізналася, чим жертвує заради фанатів: "Потім довго відходжу".