Героєм нового сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", прем'єра якого нещодавно відбулася на телеканалі СТБ став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

За його серце серед інших 28 учасниць 11 сезону "Холостяка" бореться 23-річна рівнянка Лола Лавинецька. Дівчина навчалась у Рівненській медичній академії на медсестру, а також в МЕГУ за спеціальністю реабілітолог, вчитель фізкультури.

Лола Лавинецька виросла з бабусею та дідусем, а на проєкті мріє зустріти чоловіка, якого не буде соромно показати її найріднішим людям. Дівчина також не стрималася, щоб не похизуватися розкішним життям, яке їй забезпечили бабуся з дідусем. Зокрема, вона відзначила велику кількість шуб, які носить з 14 років.

Лола Лавинецька, кадр з відео
Лола Лавинецька, кадр з відео

За словами учасниці "Холостяка", вона завжди булда найулюбленішою внучкою своїх бабусі та дідуся. Вони дуже балували її і навіть купили квартиру, де дівчина зараз і проживає. Зізнається, що завдяки бабусі з дідусем завжди мала все найкраще. Вони їй допомагали зі всім, що на думку Лоли, потрібно дівчатам - спортзал, манікюр, косметолог.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Бабуся нещодавно в Чернівцях була і мені там шубу придивилась. Така: який колір хочеш? Звичайно, бабуся з дідусем дарують шуби: і норкові, і з песця, і чорнобурка у мене була і жилетка норкова. З 14 років, коротше, я ходила в шубах. Бабуся з дідусем вважають мене квіточкою ніжною, бережуть. Бажають тільки кращого. Для мене важлива думка бабусі й дідуся. Я впевнена, що на "Холостяку" буде чоловік, з яким буде не соромно познайомити бабусю й дідуся, - поділилась Лола. Лола Лавинецька

Лола Лавинецька, кадр з відео
Лола Лавинецька, кадр з відео

Варто зауважити, що у першому випуску на вечірці з холостяком Лола привернула увагу тим, що не відповіла на поставлене їй запитання та виглядала засмученою. Згодом в особистій розмові з Михайлом Заливакою вона зізналась, що погано почувається через критичні дні.

Також дівчина попросила його якнайшвидше прийняти рішення. Своєю чергою Холостяк повідомив, що відправляє її додому. Однак, вже через кілька секунд пришов з трояндою та уточненням, що відправляє дівчину додому у будинок, де житимуть учасниці під час проєкту.

Лола Лавинецька, кадр з відео
Лола Лавинецька, кадр з відео

Лола Лавинецька, кадр з відео
Лола Лавинецька, кадр з відео

Нагадаємо, дружина Решетника з "Холостячки" назвала забавні прізвиська новонародженого малюка: "Пупс, булка або сінабон". Дружина ведучого "Холостячки" Решетніка зізналася, як старші сини прийняли новонародженого малюка

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Решетника з "Холостячки" показала улюбленого карапузика, і це не Гриша: "Як швидко ростуть"

Також "Знай.ua" писав, що Боржемська розкрила секрет швидкого схуднення за тиждень: "Як? Ніяк". Боржемська зізналася, хто може схуднути за тиждень на 10 кг