На сторінці спільноти "Батьки SOS" в соціальній мережі Facebook з'явилася публікація, в якій мати одного з дітей розповіла про неприємний інцидент, що стався з її дитиною.

Вона написала звернення з надією на слушні поради. Адже в гімназії №172 у Києві, 9 березня, у восьмому класі вчитель біології зробила ліричний відступ на уроці, що не стосується теми уроку.

"Коли вилуплюються курчата, то незрозуміло де курочка, а де півень. Під час статевого дозрівання у півнів з'являється гребінь. Так і батьки стрижуть деяких дітей, щоб показати їх статеве дозрівання", - йдеться в публікації.

Приклад зачіски, фото: Facebook
Приклад зачіски, фото: Facebook

І жінка зазначила, що вчителька дивилася на її сина і посміхалася. Тільки у її дитини в класі стрижка з поголеними боками. Вона прикріпила фотографію, як приклад. Після уроку до нього підійшов однокласник і брат, який теж вчиться в цьому ж класі, щоб обговорити сказане вчителем. І дитина була трохи засмучена, адже до цього подібних інцидентів з учителем не відбувалося.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я описала кл. керівнику цю ситуацію, на що вона мені відповіла, що звернення до якоїсь конкретної дитини з боку вчителя біології не було. Після відповіді кл. керуєте я трохи в замішанні. Розумію, що довести в такому випадку щось складно, але хотілося б подібне припинити. Якщо по темі дасте поради, що можна зробити, буду дуже вдячна", - написала мати дитини.

"Батьки SOS", скріншот: Facebook
"Батьки SOS", скріншот: Facebook

Коментарі, скріншот: Instagram (Батьки Sos)
Коментарі, скріншот: Instagram (Батьки Sos)

Нагадаємо, українським школяркам запропонували надіти сукні за цукерку, батьки не вірять своїм очам: "А якщо хлопчикові?"

Як повідомляв Знай.ua, школа не пускає батьків на атестацію першокласника: мама попросила про допомогу

Також Знай.ua, керівництво школи нацькувало дітей на дівчинку за те, що відповіла на образи вчительки