Відома українська виконавиця Надія Дорофєєва частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше п'яти мільйонів чоловік.

Нещодавно дівчина почала свою сольну кар'єру, випустивши вже дві пісні, одна з яких, під назвою "a tebe...", містить мат. "А тобі пох*й", - співає вона. Дорофєєва є суддею 11 сезону "Голосу Країни", а зараз вона поділилася відео, яке повинно скласти у глядача враження про майбутню атмосферу на концертах виконавиці.

Надя Дорофєєва, фото Instagram
Надя Дорофєєва, фото Instagram

"Я хочу, щоб кожен з вас занурився в концертну атмосферу мого першого EP. 19 березня міні-альбом dofamin відкриється на всіх цифрових майданчиках, а на моєму YouTube вийдуть mood-відео на live-версії всіх 5 треків. Перша відеоісторія з dofamin - a tebe. Щаслива, що можу бути собою, бути вільною, перетворювати свої спогади в історії і кайфувати від музики", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще
При цьому Надія Дорофєєва протягом усього ролика знаходиться в компанії двох молодих музикантів-хлопців-один з них сидить за барабанами, а інший - грає на гітарі. Вона пристає до них і в деякі моменти знаходиться дуже близько.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва посадила Дантеса на жорстку дієту

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва проміняла Дантеса на модних хлопців з макіяжем: "Любити"

Також Знай.ua, Дантес показав таємну "кімнату" без Дорофєєвої: "Хто може залетіти"