РНБО повертає "Моторсіч" у держвласність України

Рада національної безпеки і оборони України прийняла рішення повернути підприємство "Моторсіч" у державну власність. Про це повідомив Секретар РНБО Олексій Данилов, який зазначив, що це буде зроблено вже найближчим часом "законним і конституційним способом".

"Мотор Січ", скріншот: Youtube
"Мотор Січ", скріншот: Youtube

Батькам за несплату аліментів світять жорсткі санкції: заберуть субсидії, право виїзду за кордон і не тільки

У Міністерстві юстиції України нагадали, що особи, які не платять аліментів на утримання власної дитини, на субсидію можуть не розраховувати. Таким чином за несплату аліментів боржника може бути позбавлено права на отримання субсидії. Більш того, до горе-батьків, які мають заборгованість по аліментах можуть застосовуватися і інші санкції.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Аліменти на дитину, кадр з відео
Аліменти на дитину, кадр з відео

Безкоштовному проїзду для пенсіонерів кінець: в Україні монетизують пільги

В Україні пільги для пенсіонерів по проїзду громадському транспорті тепер можуть монетизувати-вирішувати це буде місцева влада. На думку журналістки Катерини Котенков, цей крок можна трактувати так, ніби на пенсіонерах знову вирішили заощадити.

Пенсіонерка у громадському транспорті, кадр з відео
Пенсіонерка у громадському транспорті, кадр з відео

Олена Зеленська розповіла про обов'язки дружини президента: "Мені пощастило бути першою леді"

Перша леді України Олена Зеленська виступила на Всеукраїнському форумі "Україна 30" в рамках панельної дискусії "Мода. Що Україна дає і що може дати світу?". Як зазначила дружина президента Володимира Зеленського, мода допомагає налагоджувати культурні зв'язки між країнами. Вдалим шансом показати світу колекції та талант українських модельєрів вона вважає участь у тижнях моди та організацію власних за кордоном.

Олена Зеленська, instagram.com/olenazelenska_official
Олена Зеленська, instagram.com/olenazelenska_official

Судно з 13-ма українцями затонуло в Чорному морі, постраждалих досі не знайшли: кадри НП

У Чорному морі біля берегів Румунії затонуло судно з українським екіпажем, двоє людей загинули.

Про це повідомляє пресслужба компанії GSP Falcon.

"О 04:40 ранку GSP Falcon отримав екстрене повідомлення з теплохода "Волго Балт 179". <...> Рятувальна операція почалася без зволікання, в надзвичайно складних погодних умовах", - йдеться в публікації на сайті.