Головний герой 10 сезону реаліті-шоу "Холостяк", пілот Макс Михайлюк так і не зміг побудувати відносини з переможницею Дашею Ульяновою, але не дуже цим перейнявся і "зробив дитину" своєї нової коханої, також Даші.

Про це вони давненько одночасно розповіла на своїх сторінках у соціальній мережі Instagram. Там за життям Михайлюка спостерігають понад 230 тисяч осіб. Зараз же він поділився спільною фотографією зі своєю коханою і Григорієм Решетником в студії телеканалу "СТБ".

"Завітали в гості до @stbua Побачимося сьогодні о 19:00 @holostyakstb", - написав Михайлюк у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відомо, що вони присутні на пост-шоу "Як вийти заміж", під час якого Решетник і вивідує всі секрети закулісся проекту. Сам Михайло Заливако розповість про свої враження від шоу, а Михайлюк з Дариною стануть першими запрошеними гостями.

"Класна пара! Як здорово, що з тією Дашею неприємною не склалося!", "Дуже позитивні🔥 🔥 🔥", "Такі позитивчики! Щастя вам величезного!!!❤️", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Решетник зачарував янголятком, краще будь-якого "Холостяка": "Яка харизма, який погляд"

Як повідомляв Знай.иа, учасниця "Холостяка" спробувала вразити Заливако шикарним життям і шубами: "З 14 років..."

Також Знай.ua, Зоряний бебі-бум: хто разом з Маркл і квітковою чекає малюка Цієї весни.

Так, в Instagram "Зоряний шлях" показали найголовніших майбутніх матусь: Меган Маркл, Еллі Голдінг, Дзига, Дар'я Хлистун, Катерина Реп'яхова, Емілі Ратаковскі, Гал Гадот.