Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де постійно радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Цього разу 42-річна знаменитість повідомила в соцмережі хорошу новину-тепер в кінотеатрах можна побачити її музичне шоу Diva. Однак фільм покажуть лише в російських містах.

"Мої дорогі, запрошую вас всіх в кіно на легендарне музичне шоу Diva! 22 високотехнологічних номери з унікальними декораціями, костюмами і спецефектами вперше представлені на великому екрані ❣️ Міста показів: Москва, Пенза, Саранськ, Чебоксари, Старий Оскол, Курськ, Оренбург, Нижньокамськ, Саратов, Набережні Челни, Уфа, Казань, Бузулук, Санкт-Петербург, Енгельс, Жигулівськ, Волгоград", - поділилася Лорак.

"На жаль про Київ зовсім забули", "І я хоооочууу 😢😢😢😍😍 а в Україні не планується??((", "Голос диктора лякаючий 😢", "Дорога, ми чекаємо на вас з цим неймовірно масштабним шоу в Україні😍", - написали в коментарях користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

скріншот

скріншот

    Нагадаємо, Ані Лорак накинула піджак на голе тіло і закликала приготуватися: "Зовсім скоро".

    Як повідомляв портал Знай.uа, нова дівчина Мурата Налчаджіоглу екстремально змінила зовнішність заради колишнього Ані Лорак: до і після.

    Також портал Знай.uа писав, що 42-річну Лорак помітили в обіймах мільярдера: старшу Ані на 21 рік.