Нещодавно на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram розмістили анонс другого випуску, в якому учасниці дізнаються, що "холостяк" розділив їх і поселив у різних будинках – 15 дівчат біля лісу та ще 14 біля озера. Природно, таке рішення не задовольнило їх, адже претенденток на серце бізнесмена не поменшало.

Судячи з відео, дівчата, які дізнаються про ситуацію першими, захочуть влаштувати облаву другого будинку. Кадри зі "швидкою" і лікарями не обіцяють нічого хорошого.

"Якою буде реакція дівчат, коли вони дізнаються про існування іншого будинку? 😱 Не пропустіть вже завтра о 19:00!" - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Боже як соромно дивитися на поведінку дівчат, тим більше в порівнянні з поведінкою чоловіків на холостячці, які просто насолоджувалися проектом і не опускали себе до рівня гарему", "Хто всі ці люди, Холостяк буде з дівчатами без макіяжу заново знайомитися!" - пишуть коментатори.

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що "холостяк" Заливако роздягнув учасницю на першій же зустрічі: "Не встигла схуднути".

Нагадаємо, учасниці "Холостяк-11" шокували українців, такого ще не було: "Не в адекваті, зробили Дом-2".

Як повідомляв портал Знай.uа, власниця секс-шопу з "Холостяка" виправдалася за свій зовнішній вигляд в кадрі: "Всю ніч бухала і поспала 3 години".

Також портал Знай.uа писав, що учасницю 11 сезону "Холостяка" звинуватили в шахрайстві: "Людей дурила в Чернівцях".