Популярна українська комедійна акторка Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проект "Жіночий квартал", часто радує публіку яскравими фото і відео в своєму Instagram.

Нещодавно подруга президента Володимира Зеленського розмістила в Insta Stories фотографію, зроблену під час концерту "Кварталу" в українській Авдіївці.

Так, днями артисти виступили в концертному залі Авдіївки, а також зустрілися з бійцями Збройних сил України. На одному з опублікованих знімків також зображений колега Олени Кравець Євген Кошовий, який фотографується з військовослужбовцями. Варто зазначити, що вже наступного дня кварталівців зустрічав Краматорськ.

концерт кварталу в Авдіївці, скріншот з Insta Stories Олени Кравець

концерт кварталу в Авдіївці, скріншот з Insta Stories Олени Кравець

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

концерт кварталу в Авдіївці, скріншот з Insta Stories Олени Кравець

Раніше ми писали про те, що Олена Кравець з "Квартал 95" вперше розповіла про непрості стосунки з родиною. Акторка зізналася, що її батьки довго звикають до нового.

Нагадаємо, Олена Кравець вперше розповіла про хворобу: "Настав час поговорити".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець замаскувалася під Тіну Тернер: хоче перевершити Єфросиніну.

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Холостяка" Григорій Решетник з'явиться на "Ліпсінк батл" з Машею Єфросиніною та Оленою Кравець.