Український співак і улюбленець жіноцтва Олег Винник дуже непублічний у своєму приватному житті. Питання, чи вільне його серце, давно вже бентежить мільйони шанувальниць. Тому не дивно, що те, що артист представив свою обраницю, стало справжнім фурором — хай хоч мова і йде лише про створення нового дуету.

Так, у публікації на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм" Винник зробив оголошення про знайомство і співпрацю з українською вокалісткою Еліною Іващенко.

"Друзі, одну з інтриг розкрито! Трохи більше року тому я познайомився з чарівною дівчинкою, талановитою вокалісткою - @elina.ivashchenko_official, яка згодом стала переможцем "Х-фактору" та "Слов'янського базару". І сьогодні я хочу підтримати її на музичному шляху. На моєму концерті в Броварах відбулася live-прем'єра нашого з Еліною дуету. Чекайте студійну версію композиції "Діаманти" 😎 Незабаром 💛" — йде мова у пості, у якому також розміщені світлини з події.

Підписники суперзірки з ентузіазмом сприйняли новину.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Гарна пісня, неймовірне її виконання у Вашому дуеті. Приємно, що підтримуєте таку ❤️ талановиту дівчину в її початковій кар'єрі. Вірю, що все вдасться і Вона ще посяде неодин олімп Браво!!!" - йде мова в одному з типових коментарів.

Нагадаємо, "Вожак вовчиць" Олег Винник та "юний орел" Михайло Поплавський об'єдналися заради музики

Як повідомляв портал Знай.ua, Олег Винник похвалився своєю командою на "Голос країни"

Також Знай.ua писав, Олег Винник заспівав з Горбуновим, Потапом і Мейхер в саундтреку до фільму