Український репер, а з недавніх пір ще й телеведучий, Олексій Потапенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно чоловік Анастасії Каменських відправив на відпочинок без неї, вибравши при цьому сонячний Дубай, ОАЕ, куди відправився разом з сином Андрієм від колишньої дружини Ірини Горової на канікули.

Потап, instagram.com/realpotap/
Потап, instagram.com/realpotap/

Він поділився зарифмованими рядками з майбутньої пісні ПТП. У них йдеться про малятку, якій не потрібні дорогі бренди - тільки, щоб вона танцювала біля нього. На знімку він стоїть на тлі дорогої Ferrari.

"Крихітка тобі не треба, ні Gucci і не Prada, аби танцювала зі мною, крихітка давай врятуємося з трендового пекла, без реклами моя любов! І мені не важливо Ламба або рарі рарі, мені важливо що б ми світанок зустрічали, не треба Fendi або Prada, аби танцювала зі мною .....#птп це з нового", - написав Олексій Потапенко у підписі до публікації.

Потап, скріншот: Instagram
Потап, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, відпочинок без Каменських: Потап побалував сина розкішним спорткаром Ferrari. Разом з хлопчиком, якого численні шанувальники також знають, як Потапчика, зірковий тато вирішив не обмежуватися прогулянками по місту і відпочинком на пляжі, орендувавши розкішний спорткар Ferrari 488 GTB

Як повідомляв "Знай.ua", Каменських розкрила їх з Винником пікантний секрет у "Масці": "Це непорочне зачаття"

Знай.ua писав, колишня Потапа Ірина Горова зізналася в почуттях до Наді Дорофєєвої