Відома українська співачка і продюсерка Наталя Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з мільйонною армією шанувальників фото і відео зі свого життя в Instagram.

Нещодавно 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Натусик" опублікувала на своїй сторінці в соцмережі пікантний кадр з останньої фотосесії. На знімку Наталя позує абсолютно оголеною у ванні.

"Фільм про вас! Уявіть, що ми знімаємо його разом. І ось, все готово 🔥. Залишилося лише придумати назву. Наприклад, свій я б назвала "Життя артиста за лаштунками". Як би ви назвали свій? Напишіть в коментарях, цікаво!" - підписала знімок Могилевська.

"Друге життя 😍❤️", "Санта Барбара 2021 😂😂😂", "У мене буде серіал під назвою "Як вижити незважаючи ні на що", "Красива, ніжна)", "Шикарно 😍❤️❤️❤️", "Шикарне фото 😻🔥✨", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Наталя Могилевська, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Наталю Могилевську завалив букетами таємний залицяльник: "Люблю".

Нагадаємо, Наталя Могилевська дала другий шанс тому, хто не встиг: "Цілую, люблю".

Як повідомляв портал Знай.uа, 45-річна Могилевська з рожевим волоссям вразила змінами: як Барбі.

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська нарешті показала, з ким зустрічає ранок: "Гуляла з новим другом".