Відома українська співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва, поділилася з багатотисячною армією фанатів красивими знімками з останньої фотосесії.

Так, на опублікованих кадрах 25-річна артистка зображена в незвичайному для неї образі – суворій чорній сукні з великим білим коміром. У підписі до фотографій Аліна заявила, що вони були зроблені для обкладинки нового альбому "Grosu".

"Як вам новий образ до нового альбому? 😊 що нагадує?))" - запитала у шанувальників Гросу.

"Дуже нагадує образ з серіалу "Хід королеви"😍", "Мило", "Дуже круто👏", "Всі гуд!", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу проміняла Романа Полянського на 71-річного Михайла Поплавського: "Я в шоці". Співачка розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram спільні фотографії з ексректором Київського національного університету культури і мистецтв.

Нагадаємо, Аліна Гросу заманила Гроздьову з "Танців з зірками" до Поплавського: "Підставить".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу розповіла, як змінилося її ставлення до Олі Полякової після "Маски": "Крім бджілки".

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу виявилася шикарною Трояндою з "Маски", шанувальники відразу впізнали: "З перших секунд".