Телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "Іспит на відкритість", запросила на інтерв'ю блогерку, багатодітну маму і вдову Дмитро Стужука – Софію. Зараз за життям дівчини стежить 6 млн підписників у соцмережі.

"Дівчата з нашої команди запропонували запросити Софію для проведення публічного тренування для вагітних (вона якраз була в очікуванні третьої дитини)... Ні для кого не секрет, що ми залучаємо якомога більше публічних людей для підтримки фестивалю, так як це обумовлює і збір, і привернення уваги до теми благодійності! Але те, скільки прийшло дівчат на тренування Соні, змусило всю нашу команду втратити дар мови... Ніби на годину воскрес Майкл Джексон... Мене це вразило, зізнаюся.

Маша Єфросиніна і Софія Стужук, скріншот з відео
Маша Єфросиніна і Софія Стужук, скріншот з відео

І ось сьогодні Софія Стужук – найпопулярніша людина українського Instagram! Ні участі в холостяках, ні орліврешок, нічого... крім власного блогу, які прийнято називати "мамські". І ось тут все б нічого, але чому з тисяч мамських мімішних усипуськових блогів з красивими діточками, саме за Соніним стежать 5,5 мільйонів людей? А за кадром Соня зізналася мені, що підглядають, не підписуючись, ще стільки ж", - вказала в анонсі ведуча.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дмитро Стужук помер восени минулого року після тривалої боротьби з коронавірусом. Хвороба зірки Instagram ускладнилася через серйозні проблеми з серцем.

"Як тільки Діма виходив зі стану комфорту – був дуже голодним або щось було дискомфортно, – він ставав неконтрольовано агресивним. Це прихований абьюз, коли ти всередині стискаєшся і думаєш про те, як зробити так, щоб він не зірвався. Він міг сваритися, принижувати і ображати ", - зізналася в інтерв'ю Софія.

Нагадаємо, Єфросиніна висвітлила пронизливу історію дівчинки, на її місці може опинитися кожна: "Мене гвалтує батько".

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця "Холостяка" виявилася екскоханкою покійного Дмитра Стужука.

Також портал Знай.uа писав, що у Рівному при домашніх пологах померла послідовниця Софії Стужук.