Нещодавно на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У другому випуску учасниці дізналися, що "холостяк" розділив їх і поселив у різних будинках – 15 дівчат біля лісу і ще 14 біля озера. Природно, таке рішення не задовольнило їх, адже претенденток на серце бізнесмена не поменшало.

Однак, тепер дівчата можуть видихнути, адже проект покинуло відразу 9 учасниць!

Так, "холостяк" провів відразу дві окремі церемонії в будинках. Михайло відправив додому тіктокерку Олену, танцівницю Ксенію, стюадесу Валю, власницю секс-шопу Валю, студентку Ольгу, співачку Дану, дюймовочку Ханну, студентку з Бостона Анну і майстра татуажу Уляну.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Нагадаємо, "Холостяка" хоче підкорити актриса фільмів для дорослих Настя: "Ми її вже бачили".

Як повідомляв портал Знай.uа, власниця секс-шопу з "Холостяка" виправдалася за свій зовнішній вигляд у кадрі: "Всю ніч бухала і поспала 3 години".

Також портал Знай.uа писав, що учасниця "Холостяка" виявилася екскоханкою покійного Дмитра Стужука.