Нещодавно на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У другому випуску учасниці дізналися, що "холостяк" розділив їх і поселив у різних будинках – 15 дівчат біля лісу і ще 14 біля озера. Природно, таке рішення не задовольнило їх, адже претенденток на серце бізнесмена не поменшало.

"Холостяк" провів відразу дві окремі церемонії в будинках. Так, під час однієї з них проект покинула найепатажніша учасниця, 23-річна власниця секс-шопу з Києва – Валентина.

"Валентина кілька разів проговорила Холостяку, що є учасниці, які прийшли на проект за піаром. Він вирішив при всіх з'ясувати, кого вона мала на увазі. Як ви думаєте, цей вчинок учасниці для залучення уваги до своєї персони чи дійсно вберегти Михайла від неправильного вибору?" - йдеться на сторінці проекту в Instagram.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Так вона і приперлася за піаром 😂", "Село і Валя ідеальне поєднання 🔥", "Як же вона і Лола мене бісять", "Дуже неприємна, нічого з себе не представляє особистість! Продавщиця одним словом 😆🤣😂", "Правильний вибір 👏👍", "Слава Богу, пішла Валя Петренко", "Супер її немає! Дивитися було неможливо на неї", - зазначили коментатори.

Нагадаємо, "Холостяка" хоче підкорити актриса фільмів для дорослих Настя: "Ми її вже бачили".

Як повідомляв портал Знай.uа, власниця секс-шопу з "Холостяка" виправдалася за свій зовнішній вигляд в кадрі: "Всю ніч бухала і поспала 3 години".

Також портал Знай.uа писав, що учасниця "Холостяка" виявилася екскоханкою покійного Дмитра Стужука.