Українська акторка, героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина висловилася щодо першого випуску нового сезону "Холостяка": її дуже засмутила поведінка учасниць проєкту.

Про це Мішина написала у публікації на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Жінка, яка у силу власного досвіду може знати багато про шоу, вважає, що претендентки на серце "холостяка" поводяться грубо й несправедливо одна до одної.

"Після виходу першої серії мене охоплювали різні почуття. У перший день я хотіла написати один пост і коли просканувала свої думки побачила в них багато осуду.

⠀Вдих-видих і я відклала цю ідею. Дати собі час, в такій ситуації не варто рубати зопалу. Але, погодьтеся, багато неоднозначності

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Якщо чесно, в деякі моменти я думала тільки одне: Ну як? Як так можна? Чому деякі дівчата тааак поводяться? Нешанобливо до себе. Я як ніхто розумію в чому суть проекту, що є конкуренція, але все ж.

⠀А потім я зрозуміла, що насправді мене так схвилювало. Не те, як вони ставилися до себе, не те, як жалісливо деякі дивилися на Холостяка, а то, як вони ставилися один до одного. Там, за межами очей чоловіки, відкривалися їх справжні якості. Ці зневажливі погляди, осуд, насмішки, грубість і хамство. Неприкрите, грубе хамство на адресу інших жінок. Мені це здалося дуже трагічним. Було боляче і соромно.

⠀Так це реаліті-шоу і я знаю наскільки там складно. Але як все ж помітно, що в серцях багатьох жінок моторошна конкуренція, незахищеність, безпросвітність. І мені шкода.

⠀Я хочу щоб ми, жінки, ставали добрішими. Ми всі по суті-сестри! Велике жіноче коло! І я впевнена, навіть в таких складних умовах коли-небудь інші 30 українок зможуть красиво підносити себе, навіть конкуруючи і претендуючи на одного приємного холостяка"

Раніше ми повідомляли, "Холостячка" Ксенія Мішина заговорила про жіночий секрет до 8 березня.

Як повідомляв "Знай.uа", Еллерту з "Холостячки" поставили діагноз по фото з Мішиною.

Також "Знай.uа" писав, що як тендітна Ксенія Мішина стала повелителем "вовчиць" Олегом Винником.