Поштовий оператор "Нова пошта" пояснив українцям, від чого залежить ціна доставки посилки.

Відповідний пост з'явився на сторінці "Нової пошти" в Facebook.

В першу чергу потрібно врахувати, що практично всі посилки відправляються в коробках, а якщо мова йде про крихкому товар, то в коробці також повинен бути присутнім наповнювач. Коробку клієнт може взяти свою або ж придбати на "Новій пошті".

Далі розраховується фактична і об'ємна вага посилки. Фактичний вимірюється шляхом зважування, а об'ємний шляхом підсумовування висоти, ширини і довжини коробки. Від цих показників буде залежати ціна доставки. Оператор зазначає, що всі посилки, чия фактична вага перевищує 30 кг.а об'ємний – 120 см., повинні відправлятися з вантажних відділень.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

При відправленні необхідно вказувати оціночну вартість вантажу, від чого також залежить ціна доставки. До 200 грн. (оціночна вартість) - 1 грн., більше 200 грн. - 0,5% від вартості посилки.

Далі вартість варіюється в залежності від маршруту – в межах міста, в межах області або по Україні. Також ціна залежить від доставки з відділення у відділення або кур'єром. Необхідно також враховувати, що якщо посилка оплачується післяплатою, то у вартість доставки буде включена вартість грошового переказу відправнику (20 грн. + 0,2% від вартості товару).

Нагадаємо, що українець відповів на дзвінок шахраїв і тепер не може позбутися проблем: сто разів на день.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нова пошта оновила тарифи на доставку і упаковку посилок.

Також Знай.uа писав, що українцям показали, як працівники "Нової Пошти" кидаються посилками: ось чому б'ються банки з огірками.