У восьми областях України показник госпіталізації населення перевищує 60 на 100 тисяч.

У МОЗ оновили розподіл на карантинні зони, після чого чотири області виявилися "червоними". Інформація про це з'явилася на сайті міністерства.

Так, згідно з новим поділом, в червоній зоні опинилися Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська та Чернівецька області.

До помаранчевої зони потрапило місто Київ та 8 областей: Вінницька, Донецька, Київська, Львівська, Миколаївська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська. В цих областях показник госпіталізацій перевищує 60 на 100 тисяч населення.

Всі інші - у жовтій зоні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Зазначимо, що раніше до "помаранчевої" зони входила Запорізька область, тепер вона у "жовтій". Водночас Черкаська область, яка була в "жовтій" зоні, перейшла після нового поділу до "червоної.

Нагадаємо, що рішення про введення в Україні адаптивного карантину було прийнято Кабінетом міністрів 17 лютого у зв'язку з поширенням захворюваності коронавірусів.

Згідно з постановою, наша країна розділена на чотири карантинні зони. Такі заходи обмеження триватимуть до 30 квітня.

Найсуворіші обмеження діють в "червоній" зоні. Там заборонено обслуговування відвідувачів в ресторанах, закриті розважальні заклади, кінотеатри, театри, непродовольчі магазини, ринки, ТРЦ і спортзали, а також здійснення регулярних та нерегулярних транспортних перевезень пасажирів.

Нагадаємо, Володимир Зеленський зробив щеплення від covid-19.

Як повідомляв портал Знай.ua, гірськолижний курорт "Буковель" припинив роботу

Також Знай.ua писав, українці підтримали ідею нового жорсткого карантину