Українська співачка Оля Полякова прямо і відверто розповіла скандал, який склався з її колегою Тіною Кароль через коментар першої в адресу другою на шоу "Маска".

Відповідної теми у своєму інтерв'ю торкнувся ведучий Люкс ФМ Слава Дьомін, пославшись на те, що нею особливо цікавляться у своїх пошукових запитах українці.

Після того, як Полякова необережно назвала Кароль "плакальницею" від "королеви ночі" не відстають захисники честі співачки, яка трагічно втратила чоловіка.

"Я відразу вибачилася і пішла далі. А далі почалася піар-кампанія, фарс. Тіна сама підігрівала, щось різала, виставляла. При цьому нібито ображалася. Так ти визначся - ти образилася, або ти робиш піар", — стверджує Полякова про конфлікт. Оля вважає, що випущене нею відео з вибаченнями було вичерпним — персонально перед ображеною зіркою епатажна і прямолінійна Полякова не стала.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Оля вважає, що Кароль бракує великодушності аби пробачити свою колегу по цеху.

"Коли на "Світському житті" вона стояла в двох метрах від мене, розвернулася і пішла, перед цим давши інтерв'ю про "руку дружби". Про що це говорить? Особисто ми не спілкувалися, хоча могли. Я її бачила на відстані витягнутої руки. Вона розвернулася і втекла від мене", — ділиться найсвіжішими деталями щодо інциденту Полякова.

Нагадаємо, 37-річна Оля Полякова відрізала золоті локони: "Не повторювати!"

Як повідомляв портал Знай.uа, чемпіонка світу у вправі з обручем Анна Різатдінова стала учасницею нового шоу перевтілень на телеканалі 1+1 "Ліпсінк батл". Спортсменка приміряє на себе образ Олі Полякової.

Також портал Знай.uа писав, що 16-річна донька Полякової зробила рожевий макіяж хлопцеві на очах у всіх. Маша вигадала оригінальну розвагу.