На телеканалі "1+1" вже другу суботу поспіль виходить довгоочікуваний проект під назвою "Ліпсінк батл", в якому візьмуть участь 36 зірок українського шоу-бізнесу.

У першому випуску між собою билися "Холостячка" Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, Анна Різатдінова і Еліна Світоліна, а також Ігор Ласточкін і Юрій Ткач. У другому ж епізоді боролися - Юрій Горбунов проти Григорія Решетника, Наталія Холоденко та Євген Клопотенко, і Олена Кравець з Машею Єфросиніною.

Тіна Кароль та Юрій Горбунов в образі Тіни Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль та Юрій Горбунов в образі Тіни Кароль, фото: Instagram

Олена Кравець, фото: Instagram
Олена Кравець, фото: Instagram

На сторінці проекту "Ліпсінк батл" в соціальній мережі Instagram продовжують виходити публікації, пов'язані шоу. І однією з них стало інтерв'ю з Горбуновим і Кравець про їхні виступи. Вони продовжили кілька пропозицій, що стосуються їх персонажів і пародій. Першою відповідає зірка "Кварталу 95", зірка "Кварталу 95", що постала згодом в образі американки Тіни Тернер, а потім чоловік Катерини Осадчої.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Для того, щоб спародіювати свого персонажа, я змінила расу; кілька разів приходив на репетиції. Моя пародія на цьому шоу буде цікавою;крутий. У мого персонажа найкраще все - голос, тіло, душа; фігура. Я б не погодився (лась) пародіювати себе; немає таких", - заявили вони.

Нагадаємо, в мережі показали розповнілу Кароль з волохатими руками: "Тіна після карантину"

Як повідомляв "Знай.ua", фаворит Кароль Дьомін показав брата Ткача з "Квартал 95", дуже схожі: "Це Костя"

Знай.ua писав, зібралися на "Холостяка"? Гриша Решетник готує шоу з Машею Єфросиніною та Оленою Кравець