12 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" пройшов другий епізод нового сезону всіма улюбленого проекту "Холостяк" з Михайлом Заливако.

На офіційній сторінці телеканалу в соціальній мережі Instagram продовжують з'являтися публікації, пов'язані з довгоочікуваним шоу і учасницями в ньому. Однією з найцікавіших виявилася 27-річна Юлія, яка у себе на сторінці опублікувала фотографію під час обійми з Заливако і розповіла про свої очікування після запрошення на побачення.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

"Я не очікувала отримати від тебе запрошення на найперше побачення💌 спочатку, дуже нервувала і переживала перед зустріччю з тобою😳 але все ж була щаслива, адже це початок нашої романтичної історії 💕 коли лімузин під'їхав до місця призначення, через скло я побачила тебе. Ти теж хвилювався, це мене так зворушило до глибини душі... Тоді в моєму серці щось клацнуло...", - написала Юлія у підписі до публікації.

"Зайка" Юля, скріншот: Instagram
"Зайка" Юля, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Романтичне побачення було хороше👏і сама атмосфера 😊 🤪 👍 хороша пара🙌Зайка🐰 Ти моя фаворитка #1 👏👏", "Яка ви красива пара!!!! Думаю ви будете разом!!!❤❤ ️", "Юлечка ви милі. Дай Бог все буде добре. Видно ж ви підходите один одному. Юля, успіхів тобі. Вірю ти дійдеш до фіналу", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако запропонував "Зайчику" Юлії попрацювати за верстатом: "Чи Тобі цього не знати"

Як повідомляв "Знай.ua", Зайка Юля з "Холостяк-11" натякнула на стосунки з Заливако після проекту: "Мені пощастило"

Знай.ua писав, Зайка Юля з "Холостяк-11" пояснила, чому натягнула костюм на першу зустріч: "Дати Міші"